Alienation

SADECE EN İYİ EN İYİ ÖYKÜLERİNİ YAŞAYACAKTIR

Bu çılgın, yukarıdan aşağı çift sopa tetikçisinde Dünya'yı büyük bir uzaylı istilasından kurtarmak için savaşan elit kadronuza liderlik et.

Uzaylı yaratıkların ordusuyla gezegen arasında dolaşırken, taktikler geliştirmek ve birbirlerini montaj basıncı altında tutmak için en fazla üç arkadaşla birlikte çalışmanız gerekecek.

RUN ve GUN:

- Yıkıcı bir dizi ateş gücü yaratın, kitle imha edilebilir ortamlarda yabancı orduları ateşleyin ve yağmalayın.

- Farklı oyuncu sınıflarıyla denemeler yapın, beceri yükseltmeleri kazanın ve oyun ve oyun tarzınıza uygun silah ve ekipmanlarınızı özelleştirin.

- Arkadaşlarınızın yanında savaşın ya da diğer oyuncuların oyunlarını istila etmek ve kargaşaya neden olmak için acımasız bir paralı asker olun.

- Öldürmelerinizi takip edin ve istatistikleri diğer oyunculara karşı karşılaştırın.

- Dead Nation ™, RESOGUN ™ ve Super Stardust ™ yapımcılarının acımasız çarşı hareketini yaşayın.

PSN ve SEN hesaplarının kullanımı Hizmet Şartları ve Kullanıcı Sözleşmesi ve geçerli gizlilik politikasına tabidir (sonyentertainmentnetwork.com/terms-of-service & sonyentertainmentnetwork.com/privacy-policy adresindeki koşullara bakınız). * Çevrimiçi multiplayer ayrıca bir PlayStation®Plus aboneliği gerektirir.

 

Çevrimiçi Oyun (İsteğe Bağlı)