6.72 - 7.02 Kırma İşlemi

Tüm kullanıcılarımıza selamlar. Kısa süre önce yayımladığımız 6.72 versiyon kırıldı haberimizde görüp, 5.05 yada 5.07 versiyonlardaki PS4 lere şuan için herhangi bir güncelleme yapmayınız. Çok yaklaştık ama biraz daha vakit var. Tavsiyemiz bizi takipte kalmanız ve çıktığı an yayımlanacak olan Detaylı Kırma Rehberimizden ps4 kırma işlemini yapmanız.
Ortalama 2 yıldan fazladır 5.05 versiyonun kullandığınız PS4 ve eskittiğiniz oyunlara yenisini ekleme vakti geldi. Çünkü Ps4 kırma işlemi yeni versiyonla geliyor. Üstelik Playload injector ile Ps4’e FTP üzerinden erişim sağlamak ve dosya kopyalamak mümkün.
Ps4 şuan için downgrade olarak bilinin versiyon düşürme işlemi için henüz uygun değil. O yüzden tam kırma yayımlanmadan güncelleme yapmayınız. Beklemeye şuan ki haliyle kullanarak devam edebilirsiniz.

Sıkça aldığımız soruları şöyle sıraladık;

Bütün PS4’ler Kırıldımı.
Aktif olarak güncel versiyonda yada online oynayarak kullanılan ps4 ler bu çıkan kırma ile maalesef kırılamaz. Psn Store’dan oyun alıp oynayanlar ve 6.72 den yüksek versiyona güncelleme yapanlar ps4 kırma işlemi için maalesef bekleyecekler. Şuanki versiyonlarına ayarlardan sistem yazılım bilgisine bakıp anlayabilirler.

Şuan 5.05 veya 5.07 versiyonda kırık kullananların durumu ise
Ps4 lerini isterlerse aynı versiyonda kullanıcaklar. Ama 5.05 yada Ps4 5.07 versiyondan yüksek oyunları oynamak isterlerse 6.72 ye cihazlarını güncelleyip tekrar ps4 kırma işlemi yapıp kullanabilirler ve yeni oyunları oynayabilirler.

6.72- 7.02 versiyonu ile kıranlar hangi oyunları oynayabilir.
Eskiden oynadığınız tüm oyunları yeni versiyondada oynayabilirsiniz. Ekstra olarak 2019 yılında çıkan Fifa 19 gibi tüm oyunlarıda oynayabilirsiniz. Üstelik 7.02 ye kadar desteklenen tüm oyunları Cd takarakta oynayabilirsiniz.